Pozvánka pro obce na individuální konzultaci k připravovaným výzvám z IROP

MAS Bohumínsko bude na podzim 2017 (alokace cca 25 mil. Kč) a jaro 2018 (alokace cca 20 mil. Kč) vyhlašovat výzvu k předkládání projektů na chodníky a cyklostezky z IROP (Integrovaného regionálního operačního programu).

Výše uvedené výzvy z IROP budou zaměřené na Bezpečnost dopravy a Cyklodopravu. Dotace na projekt 95 %. Nejde o velké výzvy, které jsou vyhlašovány pro celou republiku (stovky žadatelů, velká konkurence),  ale o úzce zaměřené výzvy - pouze na území obcí MAS Bohumínska (Rychvald, Petřvald, Doubrava, Dolní Lutyně, Dětmarovice, Petrovice u Karviné a Bohumín)!

Zveme zástupce obcí na individuální konzultaci k připravovaným výzvám Místní akční skupiny Bohumínsko z IROP v prostorách naší kanceláře (Masarykova 418, Bohumín).  Předmětem bude seznámení s připravovanými výzvami místní akční skupinou a vyjasnění základních aspektů problematiky podávání projektů do IROP přes MASV příloze zasílám podklad k výzvám MAS Bohumínsko. 

Základní podmínky jsou dány ve Specifických pravidlech pro žadatele a příjemce průběžné výzvy č. 53 IROP (která naleznete na http://dotaceeu.cz/cs/Microsites/IROP/Vyzvy/Vyzva-c-53-Udrzitelna-doprava-integrovane-projekty-CLLD), ze kterých budou výzvy MAS Bohumínsko vycházet.

 

Ing. Miroslava Klepáčová
projektová manažerka
Místní akční skupina Bohumínsko
Telefon:   730 521 422
E-mail:    miroslava.klepacova@mas-bohuminsko.cz
Web:       www.mas-bohuminsko.cz

Fotogalerie

Soubory ke stažení

Typ Název souboru Velikost
Soubor pdf CHaC-indiv.konzultace-podklad 726kB
Soubor pdf MAS-Bohuminsko 4673kB
Soubor pdf Pozvánka ŘV 400kB
Soubor pdf Prezenční listina 17. 5. 123kB
Soubor pdf Prezentace ŘV 662kB
Soubor pdf Zápis ŘV 17. 5. 225kB
Vyhledávání