Informace pro školy v území Bohumínska

MAS Bohumínsko se chystá vyhlásit na podzim tohoto roku výzvu zaměřenou na Infrastrukturu pro vzdělání. Ve výzvě bude k dispozici 5,6 mil. Kč zejména pro menší projekty v hodnotě cca 1 mil. Kč. Druhá výzva je plánovaná na podzim roku 2018 (k dispozici předpokládáme cca 4,2 mil. Kč). Výzva bude určena pro ZŠ, SŠ a další subjekty podílející se na vzdělávání.

Pokud máte záměr svou školu "vylepšit" s ohledem na klíčové kompetence výzev (učebny komunikace v CJ, přírodní vědy, technické a řemeslné obory, práce s digitálními technologiemi jen ve vazbě na klíčovou kompetenci, zajištění vnitřní konektivity a připojení k internetu), je nejvyšší čas začít s realizací přípravy projektu, který by měl být do vyhlášení výzev hotov.

Školy bude kontaktovat Ing. Klepáčová s bližšími informacemi o chystané výzvě a nabídkou osobní schůzky k dořešení Vašich projektových záměrů.

Připomínáme, že základní podmínkou realizace je bezbariérový přístup k učebně realizované z projektu, a to od vstupu do školy po vstup do učebny, včetně bezbariérového WC na patře, kde se bude podpořená učebna nacházet.

Kancelář MAS Bohumínsko

Fotogalerie

Vyhledávání