Zrealizujte vaše podnikatelské vize a záměry s pomocí MAS Bohumínsko!

Chcete začít podnikat? Potřebujete investovat do dalších strojů a technologií? Modernizovat provozovnu či kancelář a inovovat stávající vybavení? Podporujeme nové i stávající podnikatelské aktivity formou poskytování finančních dotací až do výše 45%. Začněte dělat, co Vás baví! Rozšiřte a obnovte své zařízení!

Kontaktujte nás a zeptejte se na vše, co Vás zajímá. Výzvu z programu rozvoje venkova určenou nejen pro podnikatele plánujeme vyhlásit na počátku roku 2022 (celková dotace pro podnikání ve výši 1 mil. Kč na výzvu).

Úspěšně jsme již poskytli dotace z Programu rozvoje venkova na projekty rozšíření výrobní linky, pořízení pracovních strojů a  technologií ve stavebnictví a dalších oborech, modernizaci výrobního procesu pořízením potřebného hardwarového i softwarového vybavení či výměny zastaralého a nevýkonného zařízení za nové. Rádi rovněž podpoříme výrobce ve zpracovatelské činnosti, maloobchodu, stravování, veterinární činnosti a také v poskytování osobních služeb a dalších.

Místní akční skupina (MAS) Bohumínsko sdružuje sedm měst a obcí z regionu a rovněž místní spolky nebo firmy. Vyhlašuje výzvy pro příjem žádostí o evropské dotace.

Fotogalerie

Vyhledávání