Poděkování dobrovolníkům

V pondělí 4. prosince 2023, v předvečer Mezinárodního dne dobrovolníků, se v bohumínském Hotelu Pod Zeleným dubem uskutečnil slavnostní večer spojený s poděkováním všem, kteří svůj čas věnují dobrovolnictví. Osobně zde přijalo poděkování na dvacet dobrovolníků, kteří svou nezištnou službu vykonávají na Bohumínsku.

V rámci dobrovolnictví je naším partnerem ADRA o.p.s. z Havířova. Zatím je dobrovolnictví realizováno v Bohumíně, Petřvaldu a Rychvaldu, a právě se rozbíhá v Dolní Lutyni. Dobrovolníci z našich obcí, sdruženi pod hlavičkou Dobrovolnického centra ADRA Havířov , nabízí možnost společně stráveného času nejen v domovech seniorů, zdravotnických zařízeních, ale i přímo v domácnostech, kde jsou potřebným lidem společníky pro hraní her, procházku, povídání si nebo jen pro pouhé sdílení volného času.

Zaujala vás myšlenka dobrovolnictví? Chcete se dozvědět víc anebo přijmout dobrovolnickou pomoc? Ozvěte se paní Gabriele Zmudové, koordinátorce dobrovolníků na e-mail: gabriela.zmudova@adra.cz anebo jí rovnou zavolejte na telefonní číslo: 720 073 583.

Aktivita je hrazena z projektu Společně pro Bohumínsko CZ.03.02.01/00/22_008/0000224 z Operačního programu Zaměstnanost Plus.

 

Fotogalerie

Vyhledávání